Redelijke eerste dag Team Allianz op WK Kitefoilen

Na de eerste dag op het WK kitefoilen staat Annelous Lammerst 24ste na drie races. Bij de mannen is Sven van de Kamp de beste Nederlander, hij bezet na vier races de 40ste plaats. Het Wereldkampioenschap duurt nog t/m zondag 16 augustus.

Lammerts komt kracht te kort
In Cagliari stond dinsdag een middelmatige wind met korte golven. Annelous Lammerts, ziek in de week voorafgaand aan het WK, mist op deze eerste racedag van het toernooi de kracht om haar eigen niveau te halen.
 
De Nederlandse mannen van Team Allianz presteren redelijk. Sven van der Kamp en Roderick Pijls komen redelijk uit de startblokken. In twee van de vier races doen ze prima mee, maar laten ook hier en daar punten liggen. Jis van Hees kent een wat ongelukkige eerste dag en valt een paar keer te water. Debutant Duuk van Hees doet het goed in zijn eerste wedstrijd bij de senioren.
 

CONTACT